Snarveier:
Om Returkraft

En innholdsrik uke er over

Skrevet av: Marit Løvland
Publisert:
11.10.2024
Verdiene visualisert av selskapets ansatte

Da er det fredag og for en innholdsrik uke dette har vært! 🔥 Revisjonsstansen er ferdig - 🌲Karbonfangstprosjektet har landet teknologivalg - ❤️Verdensdagen for Psyskisk helse er markert

Da er det fredag og for en innholdsrik uke dette har vært!

🔥 For det første; tre uker med revisjonsstans er over og «ilden er tent» igjen. For en innsats våre ansatte har lagt ned! En miks av ekspertkompetanse, HMS, logistikk, tilrettelegging av fasiliteter, og en kultur for samarbeid og vilje til å stå på har vært ingrediensene for å lykkes! Ja, det krever sin mann og kvinne når bålet slukkes, ovn, renseanlegg og alle mulige slags installasjoner på dette flotte anlegget skal undersøkes, vedlikeholdes av både egne ansatte og eksterne selskap, og klargjøres for nye 8000 timer med drift!

🌲 Videre har Karbonfangstprosjektet nådd en milepæl. Her har styringsgruppa, sammen med prosjektdirektør Benedichte Limmesand Hellestøl i spissen, valgt teknologien som skal brukes til å rense og fange CO₂ på et fremtidig karbonfangstanlegg, som vi håper kan stå klar i til bruk i 2030. Du kan lese mer om prosjektet på vår hjemmeside https://lnkd.in/d9J3WEFQ.

❤️ I tillegg har vi markert verdensdagen for psykisk helse med temaet «Vi trenger å snakke mer sammen #gi8minutter.» Her synes jeg virkelig organisasjonskulturen har vist seg frem fra sin beste side, og vi har brukt både inkludering, kreativitet og mangfoldet på huset for å sette fokus på dette viktige temaet. Se bare på det flotte bildet vi har komponert sammen!

De siste årene har vært krevende for oss på Returkraft, og behovet for å ta vare på hverandre og selskapet har blitt enda mer tydelig enn før. Vi kan derfor også relatere denne markeringen til oss internt og tenke litt på «Hvordan har den enkelte det her hos oss»? Er det noen jeg burde «se» litt bedre? Returkraft har virkelig erfart hvor viktig det er å ha et godt fundament i et felles mål, gode intensjoner og kollegaer når det stormer som verst. Kjent på hvor viktig det er at arbeidsmiljøet må pleies hver dag, og at relasjoner og åpenhet ikke er noe man skal ta for gitt.

Sammen skaper vi en grønn og trygg fremtid!!