Med ønske om en god sommer!

Skrevet av BW. Kategori: Ukategorisert

Kalenderen viser at det er sommer og tempoet begynner å senke seg etter en fullspekket junimåned med ulike aktiviteter. Driften har gått som normalt, og det vil si meget bra. Besøkende har strømmet til for å se anlegget. I tillegg har vi vært med som medarrangører av den årlige avfallskonferansen med over 900 deltakere.  Det store tema i vår har vært sirkulær økonomi, eller for å bruke ord som folk flest har et forhold til, bærekraftig utvikling og det grønne skiftet. Det har vært mange viktige diskusjoner både blant ungdommer og fagfolk i ulike bransjer og vi har engasjert oss.

Vi har vært med på å utfordre ungdommer på hvordan få til en søppelfri framtid. Mange kreative og smarte hoder jobbet engasjert på innovasjonscampene som ble arrangert rundt på ulike skoler.

Sommerens musikkfestivalene er i gang og vi fikk den glede å være med på et spennende kunstprosjekt som løste forsøpling av ølbegere i naturen.

 

Gjennom samarbeid med Lektor 2 har ungdommer på Møglestu og Tangen v.g. laget kampanjer om avfall som ressurs.

Samtidig med alt som har skjedd eksternt, har vi fått ny styreleder som skal være med å føre Agders største miljøløft, videre på en bærekraftig vei. Den enkelte medarbeider fokuserer fullt ut på de daglige oppgaver, og det viktigste vi gjør er å sørge for at restavfallet ikke forurenser mer enn nødvendig.

Mens vi lader opp til et ny høst med vedlikeholdsstans og mange nye aktiviteter, vil vi gjerne ønsker alle en riktig god sommer!

 

Tilbakesporing fra din side.

Legg igjen en kommentar

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg!

Returkraft AS
Setesdalsveien 205
4618 Kristiansand

Tlf 958 46 000
post(a)returkraft.no